We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Zonnebrillen

Je maakt je look af met de juiste zonnebril. Een zonnebril zorgt er in de eerste plaats voor dat je beschermd bent tegen de zon. Maar laten we eerlijk zijn, een goed gekozen zonnebril is inmiddels veel meer dan dat. Daarom vind je bij Score de mooiste zonnebrillen, voor een lekkere prijs, die jouw outfit helemaal compleet maken en natuurlijk voldoen aan de richtlijnen om je ogen te beschermen.

Zonnebrillen collectie

De afgelopen tijd zijn er twee nieuwe zonnebrillen merken toegevoegd aan het assortiment van Score. Quay deed zijn intrede met trendy zonnebrillen met verschillende monturen en diverse kleuren glazen. Door deze mix biedt het Australische merk werkelijk voor iedereen een toffe bril.

De collectie van het merk Woodtrend bevatten (zoals de naam vast al doet vermoeden ;-)) zonnebrillen met een houten montuur. Stijlvolle zonnebrillen die volledig met de hand gemaakt zijn. Het gebruikte hout is zorgvuldig geselecteerd op kleur en duurzaamheid. Er zijn diverse kleuren glazen beschikbaar waardoor elke zonnebril een andere uitstraling krijgt. Kom maar op met die zon!

Ook Chasin’ komt dit seizoen met een zonnebrillen collectie. Diverse modellen en kleuren maken jouw outfit af. De Chasin’ sunglasses zijn verkrijgbaar in een wit, zwart en bruin montuur en in diverse modellen en glazen. De zonnebrillen ontvang je in een stevige etui, zodat je de zonnebril eenvoudig kunt meenemen in je tas.

De zonnebrillen zijn in een aantal geselecteerde Score winkels verkrijgbaar en natuurlijk in de Score webshop. Bekijk hier de complete zonnebrillen collectie bij Score >>

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels