Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

2 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

2 Product

back

Singlets

Het hele jaar door vind je bij Score een  collectie gevuld met singlets (ook wel ‘hemden’). Er zijn verschillende merken verkrijgbaar, zo weet je zeker dat het hemd er bij zit dat het beste bij jou past.

Singlets collectie

Een singlet hoort in je kast, of het nu zomer of winter is. Een singlet trek je makkelijk uit je kast. Als het kouder is, kun je deze onder je outfit dragen. In de zomer mag je singlet juist gezien worden! Ga voor iets met meer kleur dan een basic wit of zwart hemd. Diverse merken brengen singlets met artworks , designs en grote logo carriers.

Combineer je hemd in de zomer met een short en flipflops om jouw zomerse look af te maken. In de winter draag je het hemd op een jeans (keuze genoeg!) en onder een open gedragen vest of shirt. Ook in de Score winkels zijn diverse singlets verkrijgbaar. Vraag onze staff om deskundig advies en zo maak jij de juiste keuze. Voor welke ga jij?

Bestel veilig online
Wist je dat je nu veilig jouw bestelling online kunt plaatsen en deze vervolgens op kunt halen in één van de Score winkels? Je betaalt dan geen verzendkosten, ideaal! Geef in het afrekenproces aan bij welke Score winkel jij jouw pakket wilt ophalen en we geven je een seintje als het pakket voor je klaar ligt. Liever iets meer mouw ;-)? Check ook de t-shirt, truien en sweaters collectie!

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels