We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Religion herenkleding

Het Engelse kledingsmerk Religion heeft een individuele stijl. Experimenteel, vintage en top prints. Deze kenmerken passen natuurlijk perfect bij Score en daarom zijn we er erg trots op dat we de collectie van Religion toe hebben kunnen voegen tussen alle andere merken zoals G-Star RAW, Chasin’, Diesel, Replay en PME Legend.

Religion herencollectie bij Score

De collectie van Religion wordt beïnvloed door religie, maar dan met een hele vette knipoog! Vrouwen, kruizen, skeletten: de graphics spreken voor zich en stralen een sterke identiteit uit.

Begin jaren ’90, creëerde het merk t-shirts voor een groepje ´happy few´. Maar door de mix van anarchistische graphics en on-trend eigenschappen spreekt het merk een steeds grotere groep mensen aan.

Elk seizoen haalt het merk inspiratie uit lyrical quotes, muziek en Britse heritage. De kracht en de uitstraling van het merk past helemaal binnen Score. De urban uitstraling sluit daarbij perfect aan op de seasonal statements die Score elk seizoen maakt. Ook dit najaar zien we de long-fit trend terug in de collectie van Religion. Combineer je Religion t-shirt met een black leather jacket en een destroyed jeans. You are ready to rock the streets!

De Religion kleding is verkrijgbaar in geselecteerde Score winkels en online in onze webshop. Bestel jouw favoriete Religion item eenvoudig, veilig en snel >>

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels