Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination

Gezien op straat

Onze Jeans Specialisten zijn geïnspireerd door de mooiste outfits gezien op straat, online en op de socials. En dat delen we graag met je! Geweldige combinaties, de mooiste denims en perfecte details. Om het je helemaal gemakkelijk te maken, voorzien we je van Score stijladvies om deze outfits zelf te  creëren. It’s time to Score!

Formal meets urban. Door de juiste styles te combineren met een trenchcoat creëer je een te gekke, moderne outfit. Fred Perry maak een geweldige Mac coat, gemaakt van een hoogwaardige cotton twill kwaliteit. De voering is uitgevoerd in een uniek tartan patroon. Door een uitgewerkte hoodie eronder te dragen krijg je een mooi contrast, zeker met een zwarte skinny jeans en een paar Vans!

Shop de look

Een trenchcoat leent zich perfect voor een gelaagde outfit. Door een turtle neck te combineren, krijg je een instant classic outfit. Deze Fred Perry turtle is gemaakt een prachtige, zachte Shetland wolkwaliteit. De CHASIN’ Signal Wool is volledig van premium wol en matcht perfect met de fijn gebreide trui. Kies voor een mooie, afgetekende slim fit of tapered fit zwarte denim (klassieker!) en creëer contrast met een paar Vans Sk8 Hi.

Shop de look

Dit is de best of both worlds. Een mooie, gelaagde outfit, die bestaat uit een formal trenchcoat en onvervalste denim vibes, door het CHASIN’ overshirts met een onbewerkte look. Draag het shirt open, met een toon op toon T-shirt en combineer met een slim fit chino. Zo werkt deze outfit bij iedere gelegenheid perfect. De Lacoste beanie van Merino wol en een mooi paar sneakers maken deze outfit helemaal af.

Shop de look


All about denim

Van de eerste jeans tot aan innovatie. De geschiedenis van denim in vogelvlucht.

Jeans fits

De beste jeansfits voor geselecteerd: superstrak tot een rechte, comfortabele pasvorm.
 

Innovatie

Een van de belangrijkste innovaties in denim is sustainability of duurzaamheid.

Menu Home Cart Winkels