We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

G-Star Longsleeves

Longsleeves (ook wel t-shirts met lange mouwen) zijn typische alleskunners. Een goede basis voor jouw outfit. G-Star RAW zet een sterke longsleeve collectie neer die gevuld is met zowel klassieke basics als longsleeves die net dat beetje extra bieden, volgens de laatste trends.

G-Star RAW longsleeves collectie

G-Star weet op de gehele collectie een sterk handschrift te zetten: herkenbaar, authentiek, eigentijds en mannelijk. Ook kleine details als subtiele branding, knopen, touwtjes en materiaal keuze zorgen ervoor dat elke longsleeves het bekijken waard is. Naast de basics heeft G-Star sterke artworks, zodat ze ook prima stand alone te dragen zijn. Of combineer met een mooi denim shirt, om je look lagen te geven.

Combineer je longsleeve met een G-star jeans en draag het in de koudere maanden onder een vest. In de zomermaanden stroop je de mouwen om hoog. Geef toe, een longsleeve kan het hele jaar. Bij Score selecteren we ieder seizoen opnieuw de mooiste longsleeves, met ronde of V-hals en met of zonder capuchon.

Bestel jouw favoriete G-Star item

Bestel nu één van de G-Star longsleeves in onze webshop of kom langs in één van onze Score winkels. Verkeerde maat? Ruilen kan altijd eenvoudig en gratis! Bekijk op deze pagina de gehele G-Star RAW longsleeve collectie.

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels