We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

G-Star jeans

G-Star RAW is een modern Nederlands denim merk dat vooral stoere en mannelijke jeans maakt. Door innovatie en kwaliteit denimstoffen produceert het merk elk jaar een ijzersterke jeanscollectie, met dit seizoen de next-gen denim: de D-Staq.

G-star jeans

Wij zijn G-Star RAW jeans fans van het eerste uur. Elk seizoen verbreedt dit Nederlandse merk de grenzen met alles wat er mogelijk is met denim. De filosofie van G-Star RAW is ‘Just the product’, wat aangeeft dat ze zich volledig focussen op hun collectie. Dit leidt tot innovatieve en kwalitatieve G-star jeans. Het 3D denim design is representatief voor het merk, bijvoorbeeld met de Elwood. Door innovatief design en kwalitatieve denimstoffen produceert G-Star RAW elk jaar een sterke jeanscollectie die elke man een unieke look geeft. Hiermee hebben ze internationale faam verworven in de jeanswereld en ook daar buiten.

G-star jeans voor heren collectie

Ieder seizoen brengt G-star heren jeans met vernieuwende wassingen en fits. Doordat G-Star authentieke details toevoegt, wordt ieder G-Star spijkerbroek stoer, rijk en herkenbaar. Heren jeans van G-Star RAW creëren de 'luxe denim voor op straat', waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast op streetwear. Uiteraard bevat de G-star heren collectie ook een aantal classics. Wat te denken van de 3301 jeans, A-Crotch, Type C, Arc, Attacc en de Elwood. Score heeft uiteraard deze modellen in haar collectie, in diverse wassingen.

Naast een sterke G-star jeans mens collectie, werkt G-Star samen voor indrukwekkende collabs. O.a. Afrojack, Marc Newson en Pharrell Williams (inmiddels mede eigenaar van het merk en Head of Imagination). Niet de minste, dachten wij zo ;-). Exclusieve lijnen worden gecreëerd door deze creatieve mannen, maar de herkenbare G-Star look blijft.

G-star heren broeken

Steeds populairder worden ook de G-Star heren broeken (workers en chino’s). Niet voor niets heeft G-Star RAW een aantal stoere cargo’s in hun heren broeken collectie. De basis van elk G-star broek wordt gevormd door signature details en een sterk grafisch handschrift. De G-Star broeken zijn goed te combineren met een denim shirt of een basic T-shirt.

G-star jeans online kopen

De G-Star RAW jeans voor heren bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je G-star broek thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Wil jij alle gave jeans van Score checken? Ga dan naar onze jeans pagina of ga naar geselecteerde Score stores. Check daarvoor onze Store locator.

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels