We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

G-Star broeken

G-Star staat bekend om de innovatie en vooruitstrevendheid als het gaat om trends. G-Star volgt de trends niet, G-Star zet ze! Kwaliteit en vakmanschap worden niet alleen doorgevoerd in de G-Star jeans, maar deze kennis nemen zij ook mee in de broekencollectie. En dat is goed te zien! We moeten bekennen dat we altijd een sprongetje maken als we weer nieuwe G-Star broeken mogen selecteren voor jullie.

G-Star RAW broeken collectie

De Revend super slim is één van de populairste G-Star heren broeken op dit moment. Deze gave non denim heeft het inmiddels bekende Arc model (die G-Star zelf op de kaart heeft gezet). De broek heeft een tapered fit en gedraaide naden. De Arcbraces heeft, zoals de naam al suggereert, (afneembare) bretels. De backpockets zijn langwerpig en deze broek is helemaal G-Star door de details.

Naast de Arcbraces komt G-Star RAW met uiteenlopende broeken. Basic vijf pockets modellen met een tapered fits (geven de broek toch net dat beetje extra), lichte broeken voor het voorjaar en donkere modellen voor het najaar.

Non denims zijn de afgelopen tijd ontzettend in populariteit gestegen en we kunnen nu al zeggen dat deze trend zich nog wel even voortzet. Het is zeker geen misser om een non-denim in je kast te hebben liggen. Combineer het met een denim shirt of een basic G-Star RAW T-shirt.

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels