We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

G-Star 3301

Sinds de oprichting van G-Star RAW in 1989 zijn we bij Score groot fan van dit vernieuwende, maar vooral stoere en mannelijke jeansmerk. Vanaf de start van G-Star RAW vind je bij Score dan ook een uitgebreide online G-Star RAW 3301 jeans collectie. Door de toevoeging van authentieke G-Star details, wordt ieder 3301 spijkerbroek van G-Star stoer, rijk en herkenbaar. Een echte classic en hoort in elke garderobe thuis!

G-Star RAW 3301 heren jeans

De G-Star RAW 3301 is een relaxte, basic 5 pocket jeans. Met G-Star details als de stitching op de backpocket en coin pocket. De 3301 jeans is geïnspireerd op de klassieke Amerikaanse workerjeans en een neutrale spijkerbroek dat past bij iedere look. In deze minimalistische must have jeans gaan authentieke details hand in hand met een neutrale stijl. De jeans is voorzien van unieke G-Star details en ieder seizoen hebben we de tofste wassingen voor je!

G-Star jeans 3301 fits en wassingen

De G-Star RAW 3301 jeans zijn verkrijgbaar in diverse fits en wassingen die ieder seizoen worden voorzien van een seasonal update. Zo zijn er Super Slim fits, maar ook skinny en tapered modellen, als je op zoek bent naar een ruimere fit. Door de toevoeging van stretch aan het denimdoek mag je ervan uitgaan dat ook de slim fits uitermate comfortabel zitten! Met modellen als de 3301 Firro en 3301 Slander heeft G-Star RAW hele toffe wassingen in huis, die elk seizoen gedragen kunnen worden. Van diep indigo tot blauw, grijs en zwart, maar ook destroyed en repair details zijn presend. De G-Star RAW 3301 jeans zijn een echte klassieker in de collectie van Score.

3301 G-Star jeans online kopen

De G-Star RAW 3301 heren jeans bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je G-Star 3301 spijkerbroek thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Wil jij de gehele collectie G-Star jeans van Score checken? Ga dan naar onze G-star jeans pagina of ga naar geselecteerde Score stores. Check daarvoor onze Store locator.

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels