We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Diesel truien

Diesel is een Italiaans lifestyle merk dat opgericht is in 1978 door mode ontwerper Renzo Rosso. De slogan ‘For Successful Living’ is van toepassing op de gehele Diesel collectie, en zeker ook op de Diesel truien. Door het sterke ontwerp, waarbij materiaal en constructie de basis zijn.

Diesel truien collectie

Diesel truien zijn gebreid van katoen of wol en vallen op vanwege hun kleuren en prints. De Diesel truien zijn geknipt voor mannen die houden van casual in trendy kleurstellingen en opvallende prints zoals de 00SSQV S-Eratos. Diesel truien zijn er dit najaar vooral met een ronde hals en hebben altijd een sterk jeansgevoel, waardoor de Diesel truien goed te combineren zijn met een jeans. Kernmerkend aan Diesel truien is dat deze mannelijk, stoer en modieus zijn. Nieuw dit jaar is de Diesel trui met zips (ritsen) die van de oksel tot aan de hals lopen aan beide kanten. Kortom: eigentijdse ontwerpen in combinatie met hippe materialen.

Diesel vesten collectie

Naast klassieke effen Diesel truien met een ronde hals zijn er ook veel vesten terug te vinden in de Diesel collectie. De klassieke vesten zijn helemaal terug zoals de 0Eakr S-Milza, maar Diesel kennende wordt dit uiteraard gedaan met een eigentijdse twist. Dit is voor het najaar duidelijk terug te zien in het gebruik van de rits. Denk aan schuin aflopende ritsen of vind ze terug op ongewone plekken, zoals net onder de capuchon van het vest. Wij houden ervan!

Bekijk hier de gehele Diesel truien collectie >>

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels