We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Diesel Larkee

Het Italiaanse Diesel is opgericht in 1978 en dropt sindsdien topcollecties, ieder seizoen weer. Het merk heeft een hoog fashion gehalte. Prachtige materialen, details en uitstekende fits en wassingen. Dat laatste geldt zeker voor de Diesel Larkee 8Z8. Deze 5-pocket jeans heeft een straight fit en heeft alle kenmerken die we kennen van Diesel. We hebben de tofste modellen voor je ingekocht bij Score.

Diesel Larkee wassingen

De Larkee zoals de 0806W van Diesel is een ijzersterke, cleane denim in de collectie van Diesel. De straight fit is gemaakt van 100% katoen en valt ruim op de bovenbenen en recht naar beneden. Dit is een tijdloze jeans, die je altijd kunt dragen! Voor dit najaar zijn er een aantal sterke styles voorzien van de Diesel Fall treatment. Dat betekent nieuwe seasonal wassingen, die je perfect kunt matchen met een sterke trui, sweat of winterjas. Een effen, diep indigo wassing behoort tot de line-up, evenals diverse blauwtinten.

De Diesel Larkee is online verkrijgbaar en ligt ook in geselecteerde Score winkels. Check hier de complete Diesel collectie >>>

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels