We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Colors

Score volgt de jeans trends op de laatste voet. Dat betekent dat je bij ons elk seizoen de nieuwste fits, wassingen en modellen vindt. Deze selecte maken we voor je met liefde. Wat je dit seizoen niet wil missen: colored jeans! Simpel gezegd: een jeans met een kleurtje of een spijkerbroek met een likje verf.

In de Colored Jeans department vind je diverse gekleurde jeans. Zorgvuldig geselecteerd bij de topmerken G-Star RAW, Chasin’, Diesel en Replay. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende fits. Voorlopen op de trends? Ga dan voor een colored jeans in een slim fit.

Colored Jeans collectie

Bij Score vind je basic colored jeans in de rustige kleuren grijs, khaki, legergroen en bruin. Liever iets extremer? Ga voor een felle kleur: rood of groen!

Een colored denim is goed te combineren met een denim shirt. Ook een t-shirt met een graphic staat goed op je gekleurde spijkerbroek. Sneakers eronder en je look is af.

Wat zijn we blij met deze trend! Bij de selectie van deze colored jeans voor onze collectie maakte ons hart al een sprongetje, want oh-wat-zijn-ze-mooi! Eindelijk kunnen we onze gekleurde collectie met trots aan jullie presenteren, zoals de G-Star RAW  Rovic slim!

Blijf je liever bij de vertrouwde blauwe jeans? Geen probleem! Ook daarin blijven we genoeg keuze houden. Trends als stretch jeans en jogg jeans zie je ook terug in de jeans collectie >>

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels