We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

CHASIN' Vesten

CHASIN’ ademt ‘lust for jeans’ en weet dit door te voeren in de gehele collectie. De CHASIN’ vesten bevatten dan ook het echte jeansgevoel en zijn eenvoudig te combineren met CHASIN’ jeans en CHASIN’ t-shirts.

CHASIN’ vesten collectie

De uitgebreide vesten collectie wordt elk seizoen zorgvuldig geselecteerd. Het hele jaar door vind je bij Score vesten en CHASIN’ sweaters. Vesten met een grove steek, voor een vintage feel, maar ook fijnmazig genaaide vesten waardoor er een subtiele look ontstaat. Er zijn verschillende sluitingen verkrijgbaar, van rits- tot knoopsluiting. Voor wat meer attitude zijn er ook vesten met capuchon beschikbaar zoals de Guardian Hood. Duik je gewoon in je capuchon bij een flinke regenbui.

In de warmere maanden vind je bij Score CHASIN’ vesten met zonder mouwen. Deze sleeveless vesten hebben afgelopen jaren veel populariteit gewonnen en zijn niet meer weg te denken. Draag deze over jouw favoriete CHASIN’ t-shirt and you are ready to hit the streets. De variatie in de collectie komt ook door het rijke kleurenpalet dat het designersteam van CHASIN’ gebruikt. Het oog voor detail zie je terug in de subtiele branding, prachtige details en de liefde voor fashion.

Bekijk op deze pagina de uitgebreide CHASIN’ vesten collectie en plaats je bestelling eenvoudig online. Wil je jouw CHASIN’ vest ophalen in de winkel? Dat kan. Kies in het bestelproces voor een Score winkel, je krijgt een e-mail als jouw pakket klaar ligt.

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels