Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

16 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

16 Product

back

CHASIN’ EGO jeans

CHASIN’ lanceerde in 2015 de EGO jeans. Een moderne interpretatie van de klassieke 5-pocket jeans. Een iconische spijkerbroek met ‘Lust for Life’ is het hart en ziel van de EGO jeans. Het merk streeft ernaar om een easy going attitude en een coole lifestyle in de wereld van mannen jeans te integreren. Ieder seizoen geeft CHASIN’s een update aan de EGO jeans met vernieuwende wassingen en fits. Bij Score hebben we altijd de nieuwste EGO’s in huis. Check nu de nieuwste styles!

CHASIN’ EGO jeans campagne

CHASIN’ heeft de nieuwe EGO performance jeans campagne gelanceerd! De EGO is een klassieke 5 pocket jeans gemaakt van performance stretch. De campagne betreft een range van styles met handgemaakte details, unieke wassingen en distressed accenten met een combinatie van muziek en kunst!

CHASIN' EGO jeans heren modellen

Dit seizoen dropt CHASIN' de beste line up aan EGO jeans tot nu toe. Hoge kwaliteit denimmateriaal vormt de basis van de nieuwe EGO collectie. Het jeans icoon van CHASIN’ zet de lat door de toegepaste fadings en handafgewerkte detaillering op het doek. Er zijn diverse wassingen verkrijgbaar, van indigo tot grijs en zwart en in verschillende tinten blauw. We hebben de beste EGO’s van dit seizoen voor jou op een rijtje gezet.

CHASIN’ EGO jeans online kopen

De CHASIN’ EGO spijkerbroeken voor mannen bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je EGO broek thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Wil jij de gehele collectie jeans van CHASIN’ checken? Ga dan naar onze CHASIN’ jeans pagina of ga naar geselecteerde Score stores. Check daarvoor onze Store locator. 

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels