Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

24 Products

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

24 Products

back

Cast Iron jeans

De Cast Iron Premium jeans bestaat pas sinds 2003. Ieder seizoen droppen ze een sterke denim collectie voor de jonge, ambitieuze, zelfbewuste man. De jeans van Cast Iron worden niet op de traditionele denim wijze geproduceerd. Ze worden met de hand gewassen en behandeld om zo een onderscheidende en ongepolijste look te creëren. Daarnaast worden de spijkerbroeken uitsluitend gemaakt met luxe, premium materialen en zijn ze allemaal voorzien van stretch voor ultieme flexibiliteit en comfort.

Cast iron heren jeans

Het merk Cast Iron is ambitieus, zelfbewust en tonen een uitermate gevoel voor stijl. De Cast Iron jeans hebben een elegant karakter, tijdloze uitstraling, ongepolijst met aandacht voor detail, gemaakt met vakmanschap. De denim collectie bestaat uit enerzijds meer klassieke items en heeft anderzijds meer moderne items met een twist. Elk seizoen selecteren we de beste denims van Cast Iron voor jou!

De fits van Cast Iron spijkerbroeken

De jeans van Cast Iron die we hebben toegevoegd aan onze collectie (de Riser) zijn allemaal voorzien van een mooie afgetekende fit. De spijkerbroeken van Cast Iron hebben twee fits, namelijk: Riser slim and Cope tapered. De Riser Slim jeans zijn prachtig uitgewerkt in diverse wassingen en afwerkingen. De Cast Iron Cope zijn ideaal om te combineren met sneakers, maar ook knits, sweaters en winterjassen.

Wassingen Cast Iron jeans

Altijd zijn er verschillende wassingen verkrijgbaar, variërend van grijs tot blauw. Mooie fading details geven de jeans een vintage karakter. Ook bijzonder zijn de Riser sweat denims. Door een unieke samenstelling van stof, heeft de sweat denim het karakter en comfort van een sweat pants, maar de uitstraling van een denim!

Cast Iron jeans online kopen

De premium mannen jeans van Cast Iron bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je Cast Iron spijkerbroek thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Wil jij alle gave jeans van Score checken? Ga dan naar onze jeans pagina of ga naar geselecteerde Score stores. Check daarvoor onze Store locator.

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels