We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Black and Gold nieuw online bij Score

Black and Gold is een in België gevestigd modemerk. Het merk is in 2015 opgericht door Maxim Sion en Nicolas Maes. De oprichters vonden hun inspiratie in het Latijns-Amerika. Ze waren diep onder de indruk door de Mexicaanse traditie van ‘Día de los Muertos’: een ritueel dat de overledene eert en de schedels gebruikt als een weergave van liefde en vreugde. De schedel werd een key element voor het merk.

Black and Gold omarmt de passie voor de Mexicaanse traditie. Niet alleen in hun kleding en accessoires, maar ook in het handwerk. Met hun aandacht voor detail en de superieure kwaliteit en goede pasvorm, kun je jezelf in alle comfort en zelfvertrouwen uitdrukken.

Nieuwe Black and Gold collectie

Bij Score verkopen we te gekke sweaters, hoodies en T-shirts van Black and Gold. Black and Gold zorgt ervoor dat je elk kleding stuk voor verschillende gelegenheden kan dragen. De kleding van Black and Gold heeft een vintage outlook en kenmerkt zichzelf dus met de karakteristieke skull als logo.

Black and Gold online bestellen bij Score

Score heeft een divers assortiment met de beste items van het merk voor jou geselecteerd. Van Black and Gold t-shirts tot en met sweaters en hoodies, allen met de exclusieve karakteristieken van het merk. De heren kleding van Black and Gold bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je favoriete items van dit merk thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd.

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels