We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Biker jeans

Een biker jeans is perfect voor een urban inspired look. Wat maakt een Biker uniek? Fijne slim fit, details op de knieën en dat in de mooiste wassingen. Check onze styles van Chasin’ en G-Star RAW!

Biker jeans van topmerken

Een nieuwe ontwikkeling in jeansland is de biker jeans, de evolutie van de aloude spijkerbroek. Een skinny jeans – die dus nauw aansluit – voorzien van zogenaamde knee patches of kniestukken. De biker jeans zie je veelal in een grijze of zwarte wassing, perfect om te dragen in een urban look. Combineer met toffe sneakers of boots!

Biker jeans bij Score

Voor het najaar hebben we een aantal biker jeans voor je ingekocht. Zo hebben we van ons nieuwe merk Antony Morato, 2 hele sterke modellen in een blauwe en grijze wassing. Deze denims zijn voorzien van mooie vintage wassingen. Daarnaast hebben ze ook destroyed details, naast de herkenbare applicaties op de knieën. Diesel is al jarenlang heer en meester als het aankomt op denim innovatie. Met de Sleenker 0842J heeft het merk ook een denim in huis die geïnspireerd is op een biker. Kniestukken zijn achterwege gelaten, maar fit wassing en details kloppen helemaal! Last but not least: de 5620 Elwood 3D slim jeans van G-Star RAW is een denim die is geïnspireerd op een biker jeans. Deze jeans past helemaal binnen de 3D ideologie van het merk.

Check alle biker jeans nu op Score.nl, of bij een Score store bij jou in de buurt.

Dit artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.
Menu Home Cart Winkels